Bestuur


Camillo Spratt – Voorzitter

Camillo is als organisatieadviseur verbonden met verschillende adviesorganisaties en begeleidt directies en managementteams bij verbetervraagstukken. Camillo geeft les (verschillende onderzoek- en bedrijfskundige vakken) en begeleidt kennis- en ontwikkelsessies met ondernemers. Als creatieve en kritische enthousiasteling wordt Camillo vaak bij initiatieven en start-ups betrokken. KKZH-lid sinds 1 november 1998.

Jaap Hoogendam – Penningmeester

Na zijn studie bedrijfseconomie in Rotterdam is Jaap gaan werken in de Kwaliteitszorg. Eerst bij de Sociale Verzekeringsraad en van 1985 tot medio 2017 bij de Postbank / ING. In 1986 is hij lid geworden van de KKZH. In de jaren bij ING verschoof het accent van zijn activiteiten geleidelijk van de Kwaliteitszorg naar de Finance. En dan met name de Finance van het product Betalen. De kwaliteitszorg blijft echter boeien: in een of andere vorm kom je Kwaliteit toch altijd en overal weer tegen. Hij is daarom lid gebleven van de KKZH en heeft ruim 20 jaar de kar getrokken van de Werkgroep Kwaliteit van de Dienstverlening. En nu als “pensionada” heeft hij de tijd gevonden om in het bestuur van de KKZH zich bezig te houden met de programmering van de ledenbijeenkomsten en de penningen.

Jeroen de Goeij  – Bestuurslid

Jeroen de Goeij is werkzaam als directeur wijkgerichte psychiatrie voor GGZ Rivierduinen. Hij is gedurende zijn carrière liefst werkzaam voor organisaties die zich inzetten voor kwetsbare mensen  Een doelgroep die perfect aansluit op zijn ambitie om de verbindende schakel te zijn tussen maatschappelijke betrokkenheid en een zakelijke aanpak. Met een vriendelijke uitstraling en een goed gevoel voor humor neemt hij zijn taak als kennis verbindend netwerker bloedserieus. Vandaar uit draagt hij gul lachend doch verbeten bij aan het verder brengen van de KKZH.

 

 

Anja Kalk – Bestuurslid

Anja draait al zo n 15 jaar mee in de Kwaliteitskring Zuid-Holland. Ze heeft nu de stoute schoenen aangetrokken om zich verdienstelijk te maken in het bestuur. Ze voelt zich vooral aangetrokken tot het stuk marketing en de nieuwe leden welkom heten. Verder voelt ze zich snel op haar gemak en haar motto is vele handen maken licht werk. Met elkaar en voor elkaar kwaliteitsitems bespreekbaar maken. Zo was haar kennismaking met de Kwaliteit Kring Zuid Holland. Maar er wordt in de jaren natuurlijk ook een vertrouwensband met elkaar opgebouwd. Ook bedrijfsbezoeken horen hier bij, lezingen, workshops en vooral ook een gezellig en informatief samenzijn. Anja werkt voor Helios kalenders. Een van de grootste kalender producenten met verschillende handelsnamen onder zich. Het moederbedrijf ligt in Duitsland. Onder de handelsnaam Kalendergigant beheert zij de gehele verkoop van kalenders. Neemt initiatieven om nieuwe kalendersoorten uit te laten brengen en zorgt samen met marketing dat website voldoende bezoekers krijgt. Met haar marketing achtergrond probeert zij de leden wat actiever te krijgen op het gebied van LinkedIn en ziet graag dat de 205 leden tellende groep hun inbreng gaan geven. 

 

Marlies de Backere  -  Bestuurslid

Marlies is afgestudeerd in kwaliteitsmanagement. Via diverse werkgevers, zoals Shell, is zij nu werkzaam als HSEQ lead bij Rotork B.V. De afgelopen jaren heeft zij het accent steeds meer gelegd naar de service gerichte kant van de kwaliteitszorg. Sinds 2017 is zij lid van de KKZH.

Haar inspiratiebron is 'De zeven eigenschappen van effectief leiderschap' van Stephen Covey. Hij leert ons hoe we de kwaliteit van ons persoonlijk leven, diensten en organisaties kunnen verbeteren. Dit sluit ook aan bij onze en haar ambitie om kennis te verbinden.

 

naar de KKZH LinkedIn groep